Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2169628
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
21.02.2010 10:47 - Боже мили, в каква държава живеем: приятелят-протеже на Президента, бившият главен прокурор Филчев, поръчал няколко убийства!!!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
0



    imageАз тази сутрин успях да гледам интервюто на г-жа Н.Колева и още тогава почнах да се чудя с коя ръка по-напред да се прекръстя: питам, още ли не е арестуван тоя бандит Филчев, приятелят и бойният другар на Гоце от тайните служби на ДС, след скандалните разкрития на тази жена сутринта?! Ето сега запис на основните й тези, който препечатвам за ваше улеснение от сайта Вnews.bg:

Бившият главен прокурор Никола Филчев е поръчвал убийства на прокурори, а бившата барета Алексей Петров е организирал някои от тях. Това обяви пред bTV вдовицата на застреляния през 2002 г. прокурор Никола Колев, Нанка Колева.

Според нея на съвестта на Филчев лежали убийствата на ямболската адвокатка Надежда Георгиева през 2005 г., на бившата барета Владимир Димов, на съпруга й, както и самоубийството на прокурора Николай Джамбов. Той се застреля в кабинета си във Върховната административна прокуратура през 2000 г. и остави предсмъртно писмо, в което призоваваше Филчев да подаде оставка, ако има съвест.

Нанка Колева разказа още, че Филчев често изпадал в циклофренични кризи, а психичната му болест не е била тайна за никого. При една от кризите си бившият главен прокурор признал на вдовицата, че той е убил ямболската адвокатка.

Съпругата на убития прокурор разказа още, че Филчев поръчвал на съпруга й да води дела срещу хора, които са казали нещо срещу него. Бившият главен прокурор дори поръчал на Колев да убие варненския прокурор Васил Миков, който също беше сред явните му критици.

Нанка Колева е убедена, че Филчев е поръчителят на убийството на съпруга й, а арестуваният преди дни Алексей Петров е бил организаторът му. "Той и бившият шеф на баретите използваха Филчев и чувството на страх, което изпитваше", смята вдовицата. Според нея Алексей Петров е помагал на бившия главен прокурор в действията му срещу хора, които го злепоставят, а Филчев е покровителствал бизнеса на бившата барета.

imageТя обяви бившият главен прокурор за човек на службите и попита защо хората там, които няма начин да не са запознати с психичните му проблеми, са го оставили да лудува и да убива. Колева намекна, че причината историите около Филчев да не се разплитат все още, е президентът, който му осигурява комфорт.

Филчев, Алексей Петров, Хамстера и Филко Славов живеят на една улица, каза пред bTV бившият вътрешен министър Емануил Йорданов. Той обясни, че не приема тезата, че Петров е продукт на СДС и заяви, че когато през 2001 г. такситата обсадиха парламента заради убийството на малкия Пепи, те са били именно фирма на Алексей.

(Забележка: За абсолютно антиморалния лик на противочовешкия тип, символизиран от Филчев и другите ченгета като него, сред които с пълно основание можем да причислим и нашия (не)уважаван (п)Резидент, можете да почерпите обилна информация от негово интервю от днес.)


Тагове:   мили,   каква,   убийства,   Филчев,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!