Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193655
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
12.02.2010 15:06 - Сгази ли в лука най-сетне "галеното дете на Партията" Серьожка Дмитрич, нежният покровител на бандита "доцент Трактора"?
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
0



Сгази ли в лука най-сетне "галеното дете на Партията" Серьожка Дмитрич, нежният покровител на бандита "доцент Трактора"? imageДнес вестниците и електронните медии са препълнени с информации около полицейската акция "Октопод", т.е. арестуването на бандита Алексей Петров и още неколцина от неговата "организирана престъпна група". Няколко месеца преди тази акция самият Премиер Борисов нарече същия този Петров "лоялен гражданин", ала да не връзваме кусур: Бойко, предполагам, не е знаел, че този Петров по-скоро е бандит; или бандитите у нас са нещо като "лоялни граждани", дотук ли я докарахме, а, дарагие мои сънародници?

Както и да е де, важното е, че сега вече - както тръбят подлизурските медии - "пипалата на октопода на българската мафия вече са отрязани". Дано е така, ала ми позволете да се съмнявам - щото имам подмолното усещане, че всичко това е шумотевица, опакована подходящо и то специално за да бъде заблуден най-вече Европейският съюз, сиреч, да му се внуши, че нещо у нас веке се прави и срещу мафията. Дано не съм прав в това си предчувствие, ала, за жалост, нищо чудно да излезе, че съм прав; ще видим де, ще се разбере. Общо взето съм недоверчив, щото имам опита да си направя извода, че всяко чудо у нас е за два-три дена, че подобни акции са си чисто и просто пушилка и медийна шумотевица, а после сичко заглъхва. Да сте чули някой български бандит да е влязъл в затвора? Не сте, и аз не съм, и май скоро няма да чуем; ама да плюем в пазвата, дано пък тоя път сгрешим.

Аз имам чувството, че се отпочва люта битка на едно от крилата на българо-съветско-руско-комуно мафия, което е решило да разгроми другото, та да стане безразделен господар на България. Не мога нищо да дам в потвърждение на тезата, която подхвърлям, но я подхвърлям, щото тепърва нищо чудно да се появят и факти в нейна подкрепа. Смятам, че не сме застрашени от опасността скоро да останем държава без мафия, сиреч, властта "веднъж завинаги" да разгроми българския бандитизъм; не вервам това да се случи в обозримо бъдеще. Та да скочим директно от статуквото, което заслужихме в годините на прехода, именно да сме единствената страна, в която "мафията си има държава", и скорострелно да се преобразим в "държава без мафия". Смятам, че не си струва да ставаме безпочвени оптимисти, а пък тепърва да вярваме в блянове хептен не си струва.

Това е относно глобалната ми оценка за сложилата се ситуация около тия арести на бандита Алексей Петров и на негови сътрудници. Обаче има един момент, на който си струва да акцентирам: за това, че съвсем доскоро същият този Алексей Петров, оказва се, бил не просто "специален агент" (а всъщност неформален шеф!) на станишевото отроче ДАНС, но и бил, представете си, и "персонален съветник" на самия бивш Премиер Серьожка Дмитрич! Тази информация изтече, един вид, оказва се, че наш Дмитрич бил нещо като "майка-кърмилница" на тоя бандит, че го държал под крилото си досущ както квачката държи пиленцита си под крилото, което, ако е така - а аз лично, познавайки издъно табиета на комунисто-социалистите, съвсем не се съмнявам, че е било точно така! - е такова превъзходно сгазване в "хлъзгавия лук на закона" от нашето галено дете на Партията, че едно такова сгазване требе непременно да прати "детето на Партията" директно не просто в политическото небитие, а и на едно друго, много по-топло и непроветриво място. Където, впрочем, ще може да се посвети изцяло на най-пълноценното и всекидневно задоволяване на специфичната си сексуалност.

imageТолкова, казах какво мисля по случая. Скандално е, че Премиерът на България, и то тъкмо от периода, в който страната ни влезе в Европейския съюз, е бил личен приятел, покровител, работодател и какво ли не още на един от най-прочутите български бандити. Мисля, че дойде момента в нахалната мутричка на Серьожка Дмитрич да бъде ударен такъв тежък юмрук, че да му се отмъсти поне малко за огромните гаври, безобразия, разбойничества, завери, щети и пр. на нацията, страната и държавата, който той нанесе за изминалите паметни четири годинки. Ако това не се случи с малкия хулиганстващ съветски малчик Дмитрич (както, ако си спомняте, определях в блога си всеки ден туй чудо във всичките години когато беше на власт) ето в тоя назрял и подходящ момент, то непременно ще означава, че съвсем не заслужаваме да се смятаме за държава - пък и за народ.

И още едно нещичко искам да кажа по повод на тия неща. Покровител на правителството на Дмитрич (и на Доган, и на Царо също), негов ментор, кръстник, наставник и какво ли не още беше Президентът Гоце Първанов, който сега мълчи обидено като невинна непорочна девица, за която някой нахалник публично е рекъл, че е курва. Аз лично смятам, че особено след като се разбра, че нашият толкова скромен и нравствен Президент е разделял преди време една и съща трапеза с прочути български бандити, то сега, когато се доказва, че подведомственото му правителство е било дълбоко свързано не само с догановите крила на мафията, ами и с други такива, примерно с Алексей Петровото, та значи смятам, че в този момент трябва непременно да се потърси отговорност и на самия Президент.

Щото той вече достатъчно е компрометиран ако не за друго, то поне да му се поиска оставката, и то не от кой да е, а лично от днешния толкова твърд поборник срещу българската мафия, именно от Премиера Борисов. Това смятам аз, и ще го повтарям докато не се случи. В един прекрасен ден за демокрацията ни, който обаче не вярвам да дойде скоро...

Но има и нещо друго, което искам да вметна накрая. То е специално към г-н Премиера, ето какво искам да кажа нему: ако не се случи това лично да поискаш оставката на Гоце, драги ми Бойко, нали тогава знаеш що ще означава туй нещо за тебе самия?!  


Тагове:   дете,   Лука,   доцент,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!