Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196267
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
12.02.2010 14:59 - Неокомунистическо изкопаемо ме обяви за... "хитлерист"; и "хитлерист" не бях ставал, и "хитлерист" станах!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 286 Коментари: 0 Гласове:
0




imageПо повод на текста В памет на Борис Трети Български, велик Цар на България, чиято 116-та годишнина от рождението се навършва днес, публикувана и в онлайн-изданието на в-к ГРАЖДАНИНЪ, открих току-що един коментар, който ми се вижда интересен от определена гледна точка, а именно, че неокомунистическата патология у нас съвсем не е рядко срещано явление; ето какво ми пише анонимният неокомунист:

Доста пристрастна статия, а че си сложил СССР, Англия и Франция в кавички, че са ни приятели и си барнал снимката на Хитлер е ясно, че си хитлерист, авторе! Ако обаче бяхме с трите изброени държава сега нямаше да гледаме на Македония като отделна държава и може би нямаше Беломорието да е в Гърция.

Фамилията Сакскобурготски винаги си е гледала интереса и винаги ги е зовяла немската им кръв и са жертвали хиляди българи за техните имперски интереси. Факта, че Фердинант (забележка: написано е така в оригинал, рекох да не го поправям, бел. моя, А.Г.) си представя как ще влезе в Константинопол и ще се провъзгласи за император и нарежда атака буди само съжаление.

А това, че България била съсипана след 9 ти септември, да бе затова хиляди хора си спомнят с добро комунизма, голямо зло, няма що!

Това е написал таваришч-болшевикът от нелегалните анонимни неокомунисти у нас. Моя милост няма да се сдържи да не бъзне тоя болен човек, обявил ме, както забелязвате, ни повече, ни по-малко, а тъкмо за "хитлерист", и ето, пиша там следните думи:

Таваришч, абе казваш, че хиляди хора си спомняли с добро за комунизма, знаеш ли какво, напълно си прав: само хиляди са хората, които си спомнят с добро комунизма! А милионите, които са пъшкали под комунистическото иго и робство, разбира се, съвсем не се спомнят с него за добро; или пък само някои от тях, именно хилядите, за които ти пишеш, и които хубаво са се облагодетелствали от него, си спомнят с добро за комунизма; или си го обичат само ако са уроди като теб самия.

Айде бъди здрав и бегай по-скоро у Северна Корея, щото само там остана любимият ти комунизъм; бегай там, за да му се насладиш и ти на автентичния комунизъм, щото скоро и там ще рухне, и тогава ще ти се наложи да ревеш най-горчиво и безутешно. Що не идеш да се прегледаш при психиатър, щото май си последният, който обича и харесва комунизма - след като и самите комунисти се отказаха набързо от него и вече са най-проспериращи "капиталисти".

Това му написах, да видим дали ще реагира, или ще изчезне набързо, което ще значи, че се е преселил у Северна Корея! Майната му, да бега и да мре там, щом толкова си обича комунизма, ала да ни го пробутва нам, мерси, не щем, насладихме му се донасита, дръж си го за себе си, дарагой психично больной таваришч!  


Тагове:   обяви,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!