Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2195507
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
17.01.2010 12:53 - Негово превъзходителство государствений голова Болгарии Гоце Първанов сгазил яко в луком и требе да си иде немедлено при своими государями в Москвою!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1016 Коментари: 1 Гласове:
0




imageМой коментар в блога на Иво Инджев по случай скандалната информация Придворният хроникьор на властта Бареков адвокатства на Първанов че българският Президент Георги (Гоце) Първанов е седял на една трапеза с известни български бандити:

Аз лично смятам, и то на основание на най-прецизна психологическа експертиза на плювнята на Бареков (щото да се наречат подобни неща "текст" или още по-малко пък "журналистика" е гавра със словото, да не говорим пък за морала!), че няма на света толкова долен и извратен човек, който да прави такива мръсотии просто ей-така, за едното нищо, или просто да си задоволи вродения (природен) инстинкт да цапа где седне и где стане. Следователно заключението ми е, че приведеният, да го наречем условно, "текст" на известний пловдивдский дудукчия е поръчков, т.е. нему са му платили, за да изцвърка туй гаднярско писание.

Смятам също, че този психологически тип, на който е нагледно и живо въплощение пловдивският майстор на кючеците и реверансите, не прави нищо без заплащане, щото иначе проявите на такива хора щяха да са съвсем необясними и абсолютно абсурдни.

Просто е: както навремето, когато Бареков беше "момче за сичко" в пловдивската кръчма за мутри "Чакарака", на челото му зарадваните от изгъзиците му мутрички са лепили банкнотки от по пет или десет лева, така и сега Бареков нищичко не прави без някой да му даде било увити във вестник пачки, било пък, както, предполагам, обикновено става, и цело куфарче, щото за такива мръсни поръчки и услуги се плаща скъпо и прескъпо. И това последното твърдение не го твърдя аз, позовавам се на агентурно-журналистическия колос Кеворк Кеворкян (Димитър), който преди време спомена нещо за разнасяните по сутрешните предавания куфарчета с пари, спомена го, а пък Бареков страшно много му се разсърди. На Кеворкян в туй отношение мога да повярвам изцяло, понеже той самия ги знае тия работи, врял и купял е в тях.

imageА пък в случая, за който става дума - за туй, че наший многоуважаемий государствений голова Гоце Първанов, и то в качеството си на Президент на България, е седял на една софра с бандити - мога да кажа само това, че мръсната поръчка-услуга, която момчето Бареков в случая прави, няма как да не е поръчана и заплатена било от заинтересовани хора от най-близкото обкръжение на нашия любезний государствений голова, било пък от приятелите на Президента ни (пардон!) сред визираните бандитски среди, с които он, милият, е делил една и съща софра. Знаем, че Гоце, подобно на всяко парвуню, обича да седи с хора от "големото доброутро", да ходи по сватби и банкети на разните богаташи, а пък, кажете ми, моля ви се, кой от нашите най-големи богаташи и олигарски няма изцяло бандитски или поне чисто ченгесарски произход и генезис?!

Искам да завърша обаче със следното, щото услугата на Бареков е по-зле изпълнена от ония услуги, които нашият мъдър народ зове "мечешки". То и за мръсотийки се иска акълец, а пък такъв май-май не е наличен и дори не е предвиден в случая, за който говорим. Тъй че нас, по-мислещите граждани на Отечеството, дето се страем да мислим и да разбираме, дудукчията просто нема как да подведе. А също и няма как да помогне да се замаже скандалната информация, която г-н Инджев е изнесъл, за което, разбира се, българската нация няма как да не му е благодарна един ден. И ето моят извод, понеже и аз съм български гражданин, мен лично госин государствений голова не ме е уволнявал отникъде, нямам му, дето се вика, зъб, но въпреки това ми е сторил много злини; пък и мен лично, признавам си чистосърдечно, ме е много срам от това, че точно такъв е български президент; та ето моя извод:

Тоя път на Гоце не требе да му се размине, край, баста! Манджуковия апартамент, подарен и спазарен от Гоце за един орден "Стара планина", му се размина, Иво Инджев тогава наистина пострада, а наглецът Гоце потържествува. Но сега това не трябва да бъде допуснато. Не е трудно интитуциите, на които това е прерогатива, да проверят истина ли е както едното, така и другото, т.е. чий е Манджуковия гоцев апартамент, а също дали наистина Гоце е седял с бандити на една маса, което е недопустимо за български президент! И е по-страшно и от национално предателство (не че Гоце не е вълшил и такива в полза на Северната Империя, или пък на Саддам Хюсеин примерно!).

imageИ ний, гражданството, тоя път трябва да натиснем властта Гоце да не може да се откупи, плащайки на поръчкови журналя, т.е. да бъде принуден да отиде там, дето му е мястото: да напусне президентския пост и да се пресели завинаги в белокаменна Москва да доживява старините си - носейки всякое воскресение букет цветя на вожда си таваришч Ленин у мавзолею. Това е. Друго не бива да бъде допускано да стане. Край! Баста! Аман от тоя наглец!

Петър Младенов навремето си отиде заради една глупава фраза "По-добре танковете да дойдат", но той, за разлика от Гоце, беше доста по-умен и го е казал, без обаче и през ума да му мине да го направи; ала си отиде, плати си. Да се седи с бандити на една маса е толкова скандален случай за български Президент, че Гоце мигом трябва да си върви. Ето сега случаят между другото е един превъзходен тест за това що сме ний, българите: бездушно стадо или народ! Иска ми се да вярвам, че вече сме станали народ, ала знай ли се?!  


Тагове:   Гоце,


Гласувай:
0



1. zaw12929 - дядо пръцко
07.02.2010 13:01
СТОИ СТОИ ТА ВИКА НА МАГАРЕТО "ЧуууШ!"
Па си оди до хоремаго
Магаре боб яде ли?!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!