Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2195205
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
09.09.2009 22:09 - Вредите и пораженията, нанесени на съзнанията от ченгесаро-кагебистката пропаганда у нас, съвсем не са за подценяване
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 715 Коментари: 0 Гласове:
0



   

 

imageВчерашната статия Защо пишманпатриотът Божо Димитров така усърдно работи срещу българския национален интерес? предизвика доста отзиви, както в самия блог, така и в Свежо-нет. Интересното е, че повечето отзиви бяха от бесни фенове на пишман-патриотина Божо Димитров, което показва, че вредите, нанесени на съзнанията от олигархичната ченгесаро-кагебистка пропаганда, съвсем не са за подценяване.

Има обаче и нормални хора у нас, ето някои съждения на мислещи сънародници, които открих сред словесната плява, избълвана от дежурните оплювачи:

Господа (другари) офицери,

Когато преди години Турция направи десант в северен Кипър и го окупира, веднага излетяха няколко самолета с гръцки специални части с цел да извършат десант и саботажи - за да подготвят нападение на Гърция в северен Кипър.

За щастие американците ги спряха още във въздуха и убедиха гърците да се върнат. Ако има на света две нации, които се ненавиждаха безкрайно, това бяха те тогава - гърци и турци.

Защо ви разказвам това - останах смаян от това, което направиха някои гръцки интелектуалци!

Световно известни певци като Даларас, Гликерия и Харис Алексиу запяха част от песните си на турски. Нечувано и невиждано!!! И публиката в Гърция и в Европа им изръкопляска - те пееха за проблемите на обикновените хора от двете страни на границата и за надеждите им.

А в интервютата си казваха: какво, война ли да правиме, това ли да завещаем на децата си, не ни ли стигат всичките тези години от историята ни???

Това е европейско, господа (другари), а не безумното ежене и демонстриране на патриотарство.

Да, малката сестра си позволява често обидни волности към по-голямата, но като я шамаросаме, няма ли само да я озлобиме още повече.

imageИ нима не е знайно, че сръбските служби са работили в Македония през всичките тези години по най-циничния начин против България и сега ние сме принудени да преглъщаме всичката тази тиня за години напред.

А и нима този процес е престанал??? (Въпросът е със занижена трудност).

(Автор: К.Николов)

Достатъчно показателно е как повечето коментиращи са крайни ултра-българи. Това е ненормалността на всичко. И като са такива нещастници искат и останалите, които те смятат за свой народ, да бъдат нещастници.

Тази година посетих Егейско море, там, където е имало "изконни български територии". Когато си тръгвах, казах на един грък:

- Добре, байно, че сте останали с територията си в Гърция, щото нямаше къде другаде да почиваме нормално! Нашите олигофрени щяха да са осрали всичко, както е осрана и цялата територия на Республиката!

Същото важи и за Македония - да си се оправят хората, барем да остане нещо, което да не е окендзано и охлепано!

Аман от ненормалнишкия популизъм, разпространяван от псевдопрофесор по история, аман!

Ама като не можете да живеете нормално в собствената си държава, поне оставете съседите ви да живеят както си искат - и да правят каквото си искат!

(Автор: Анонимен)


Тагове:   НАС,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!