Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2173725
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
25.08.2009 18:56 - Против остатъчното сиромахомилство с комунистически генезис
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 806 Коментари: 1 Гласове:
0



   

 

imageГ-н Инджев е написал хубав и уместен коментар, наречена Отново сенза(й)ция!, в който става дума за снощния репортаж по държавната телевизия, представящ как две жени, приятелки на собственик на луксозно возило, "набили" полицаите, опитващи се да потърсят сметка на същия защо е паркирал на непозволено място. Г-н Инджев съвсем справедливо между другото пише следното:

Нормално е, че полицаите са реагирали и са поискали да проверят наглия собственик на лукзозното возило. Но внушението на репортера на БНТ, който обобщи, че трябва да се пазим от скъпите коли (и техните собственици), защото са опасни и агресивни, ми се вижда доста… познато. Няма да казвам от коя епоха.

Във връзка с тия думи със своя реплика се намесва бившият кандидат-евродепутат от СИНЯТА КОАЛИЦИЯ Ат. Чобанов, който пише следното:

Внушението, че трябва да се пазим от скъпите коли шофирани от агресивни хора с чувство за безнаказаност е актуално. Виж по-подробно тук. И понеже реакцията на ченгетата и прокурора е нулева, засега историята прелива извън местните новини.

Аз пък, понеже крайно се удивих от толкова любопитната и показателна реакция на десен по убеждения кандидат-евродепутат, се реших да му отвърна, да му отправя следната забележка:

Г-н Чобанов, генерализации от този род „трябва да се пазим от скъпите коли“, карани от агресивни шофьори, е некоректно; аз лично смятам, че трябва да се пазим от всякакви коли, карани от агресивни шофьори с чувство за безнаказаност, а не само от тези на скъпите такива. Вие лично ще сте доволен ли ако ви шибне нескъпа кола?!

Г-н Инджев вярно набляга, че доста медии и репортери робуват на пролетарско-комунистическата-сиромахомилска представа, че в скъпите коли се возят все безнравствени, арогантни типове и пр. Обаче особено пък кандидат-евродепутат от дясна коалиция трябва да е съвсем чужд на такива предразсъдъци.   Включително и затова, че би трябвало добре да знае, че в доста от скъпите и луксозни коли се возят бивши привърженици на комунистическите теории за „равенство и братство“, които днес са най-преуспяващи капиталисти и мутри…



Гласувай:
0



1. анонимен - KUfwLQCCX
24.05.2011 16:52
IJWTS wow! Why can't I think of tihgns like that?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!