Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2194726
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
10.08.2009 18:57 - Ха така, пада ви се: "Комунизмът идва, защото никой не може да промени или отмени обективните закони на природата!"
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 339 Коментари: 0 Гласове:
0



   

 

imageНякакъв идиот, зовящ се "Ремон", е написал следния текст, съдържащ и смехотворната теза, обозначена в заглавието; бисерът намерих в блога на ГРАЖДАНСКИЯ ДИСКУСИОНЕН КЛУБ. Коментарът на тоя таваришч започва, както подобава, с кратък преглед на международното положение и категорично осъждане на действията на американския империализъм, а как продължава, ще разберете сами като (ако) го дочетете; ето, посмейте се и вие:

Днес е 6 август и продължавам да се питам какво значи демокрация. Дори националното радио съобщи, че днес е годишнина от атомните бомбардировки над Япония. Но никой не посмя да каже, че това е единствената и най-демократична бомбардировка в целия свят, осъществена благодарение на техническият гений на американския народ. Това, вероятно е най-демократичната цензура в Европа.

Иначе съм напълно съгласен, че режимът след 1944 год. сам нарече себе си социалистически, а ръководещата партия се обозначи като комунистическа. И ако някой повтаря това определение “комунистическа”, той очевидно вярва и на самата БКП.

Глупостите, написани по-горе (в "Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен", бел. моя, А.Г.) не съдържат нито един факт, който да потвърди, че режимът наистина е бил комунистически в точния смисъл на думата.

imageНо това не означава, че комунизмът няма да дойде. Той идва, защото никой не може да промени или отмени обективните закони на природата.

Факт е, че преди 1944 година едни българи са заравяли живи други българи, че тогавашната Държавна сигурност обезглавяваше ятаците направо на селския мегдан, а заловените партизани са били изтезавани от техните сънародници по най-грубия и първобитен начин.

И ако днес - 20 години след падането на т.н. комунизъм - някой боледува да се приеме толкова смешен закон (явно авторът на коментара, завалията, не знае, че законът отдавна е приет, преди повече от 9 години! Бел. моя, А.Г.), нека да го внесе в Народното събрание. Но по правилно ще е ако потърси компетентна медицинска помощ. (Апропо, другарите-таваришчи също много са обичали да тикат в психиатриите ония, които са имали неправилни възгледи относно неизбежната победа на комунизма "по всички земни кълбета"! Бел. моя, А.Г.)

Още Исак Нютон /1643-1727/ ни е предупредил: ”WE BUILD TOO MANY WALLS AND NOT ENOUGH BRIDGES” - Изграждаме прекалено много стени и недостатъчно мостове. Защо ли?

Само още две думи - за човешката свобода.

Всъщност само ще цитирам Уилиам Дъглас /1898-1980/, който е бил съдия във Върховния съд на САЩ. Той казва: НАЧАЛОТО НА ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ СВОБОДИ Е ПРАВОТО ДА БЪДЕШ ОСТАВЕН САМ.

image(Явно комунистите са разбирали това право съвсем буквално: като са правели така че хората, които са искали свобода, са били оставяни съвсем сами: с дупка от куршум в тила и заровени под земята; е, понякога, пък дори и по-често, са ги слагали и в масови гробове. В този последният случай и в смъртта хората не са могли да избягат от колективизма и комунизма. Бел. моя, А.Г.)

В този смисъл ИСТИНАТА НИ ПРАВИ СВОБОДНИ единствено когато сме в състояние да я установим лично и сами.



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!