Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193270
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.06.2009 18:34 - Политическият циник Ахмед Доган е узурпатор на цялата власт у нас и най-долен осквернител на честта на държавата и нацията ни
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 800 Коментари: 2 Гласове:
0



   

 

imageГ-н Иво Инджев е написал хубава, съдържаща верни мисли статия, наречена Предизборен фрас. Не е зле всеки, на който не му е безразличен смисъла на случващото се около нас и с нас самите, да прочете тази статия на известния наш журналист с ясна и твърда, а също и принципна, ценностно обусловена позиция - понеже такива журналисти у нас комай почти вече не останаха.

Като прочетох неговата статия в душата ми се появиха някои нетърпеливи мисли и затова рекох да ги изразя в коментар - колкото и да е трудно човек с думи да изрази точното си отношение не само в този, но и в много други такива нелесни казуси. Ето какво написах там:

Съгласявайки се изцяло с горенаписаното, искам да добавя и това: с арогантното си изявление Ахмед Доган освен че фрасна в лицето непрокопсалата ни демокрация и всъщност с това се опита да я нокаутира, но същевременно и най-шумно се изхрачи и се изплю първо в лицето на Премиера Дмитрич, а после и в лицето на Президента Гоце Първанов. Защото той де факто им рече, че те не са нищо в държавата, са само фигуранти, а в него е цялата власт!

И забележете какво всъщност направи след това печалната двойка Гоце-Дмитрич. И двамата отказаха изявления и коментар! Което де факто означава: след като государят им Доган се изплю обилно първо в лицето на единия, а после и в лицето на другия, двамата взеха, че се облизаха с език и промълвиха "Я, каква прекрасна и чиста росица се изсипа отнякъде връз лицето ми?!" По-голямо унижение едва ли може да има, ала ето, че се разбра и от последния наивник, че и двамата нямат капчица достойнство. И явно дотам са закърнели чувствата им, че и екскременти да фърли в лицето им нашия наглец Доган, те пак ще се оближат и ще рекат най-вероятно: "Леле, какъв сладък шоколад падна отнякъде връз лицето ми?! Ммммм, превъзходно сладко, по-сладък шоколад не съм ял досега!"

imageА щом като лицата на българската държава са дотам унижени от тоя злодей Доган, че даже не чувстват нужда да го крият, поради което се правят на ударени - а нищо чудно и наистина да не усещат унижението! - представете си тогава колко повече сме унизени ние, понеже те все пак са лица, символизиращи нашата унизена и превърната в мафиотско феодално владение на Доган държавица. Срам, срам и гнус, но и потрес изпитвам, че явно и някои сред нас, избирателите, не усещат, че Доган колкото се изплю върху лицата на Гоце и Дмитрич, също толкова, ако не и повече, се изплю и върху нашите, на гражданите, лица. Щото тя, нашата държава, не е бащиния на Гоце и Дмитрич, а е наша, българска, на гражданите, държава. Който се гаври с държавата и с властта ни, той се гаври и с нас, гражданите на държавата ни.

Узурпаторът и осквернителят на нашата държава и нация, нашият унизител и презрител Доган се разгащи дотам, че най-безцеремонно ни обля в гнусна мерзост и мръсотия: и ний ли ще речем, че няма нищо, че гадостите му са я чиста росица, я превъзходен шоколадец?!

(Забележка: Моля за извинение че ми се наложи, за да изразя своята реакция и позиция, на места да изпадна в един не съвсем приятен за четене словесен натурализъм, но какво да се прави, възмутен съм до дъното на душата си и не намирам друг начин да изразя чувствата, които бушуват в недрата ми.)



Гласувай:
0



1. анонимен - aUrtyhhktpJiDFT
24.05.2011 05:54
At last! Somenoe who understands! Thanks for posting!
цитирай
2. анонимен - uNUHNggXHhppbtiinBn
24.05.2011 15:34
hCPG3t <a href="http://slevkljnqkps.com/">slevkljnqkps</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!