Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2173946
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
27.06.2009 20:01 - От нас, избирателите, на тия съдбовни избори зависи всичко: по един най-фатален начин зависи тъкмо бъдещето, съдбата ни
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
0



   

 

imageПърванов е с увредени прешлени от поклоните, сторвани дълги години на Доган. Първанов е само смешно-тъжен позьор, а властта, реалната власт е у неговия господар Доган. Изглежда Доган е имал по-голям чин в ДС навремето, поради което йерархията още се спазва.

Щом търпим, преизпълнени с унижение, Първанов за държавен глава, ще търпим, няма как, и Доган за властелин: те са двете лица на една и съща монета. Едното без другото не може.

Ако успеем да изритаме на тия избори кръстника Доган, после иде ред на Гоце. Няма как да бъде убит октопода на комунистическата мафия, който задушава демокрацията ни, ако след като падне от власт, Доган не бъде натикан в затвора. Това ще бъде пробният камък за това колко струват новите управници, по-специално Бойко Борисов.

За Костов съм сигурен, че ако зависи от него, ще направи нужното Доган да си получи заслуженото. Единственият политик, от който засега го е страх Доган, е тъкмо Иван Костов. Но да видим доколко Б.Борисов ще удържи на обещанията си. Но то си е за негова сметка де. Примерът на унизения Симеон, целуващ ръка на Доган, трябва да е винаги пред него…

imageБългария никога няма да се отърве от комуно-бандитско-ориенталско-мафиотския си образ ако Доган след изборите не бъде натикан в затвора за кражбите и вредите, които нанесе на страната и нацията ни тия 20 години преход. България няма да стане нормална европейска страна ако Доган и неговите покровители продължат да държат контрола на властта у нас. България е осъдена да мутира в средноазиатска деспотия под контрола на имперско-путинска Русия ако сега не успеем да изкопчим завинаги властта от продажни руски мекерета като Доган, Гоце, Симеон и Дмитрич.

От нас, избирателите, на тия съдбовни избори зависи всичко. По един фатален начин зависи тъкмо бъдещето, съдбата ни. Длъжни сме да изпълним предназначението си и да отрежем пипалата на октопода. Иначе ще продължим да си патим и да затъваме в унижения.

(Кратък мой коментар към публикация в блога на Иво Инджев.)



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!