Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174451
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
25.04.2009 09:40 - Злото, наречено комунизъм, от което още си страдаме, трябва най-сетне да бъде победено и изчистено от живота на нацията ни
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове:
0



   

 

imageНавършват се 84 години от кървавия Велики четвъртък – 16 април 1925 г., когато дейци на комунистическата партия взривяват столичния катедрален храм “Св. Неделя” (Св. Крал). Злодейството е осъдено като най-смъртоносен терористичен акт, при който загиват над 200, а ранените са над 500 – представители на българския военен, политически и обществен елит. Само за миг загиват повече български генерали и офицери, отколкото във всички войни в новата ни история.

Голяма част от жертвите са ветерани, кавалери на ордена “За храброст” герои от Сръбско-българската, Балканската, Междусъюзническата и Първата световна войни. Загиват много жени и деца, ученици, студенти и военноинвалиди.

Демократи за силна България призовават всички демократи в България да почетат по подходящ начин паметта на загиналите. Поклон пред убитите, Бог да прости жертвите на българския комунизъм!

На страницата "Един завет" можете да намерите списък на загиналите и ранените при атентата.

imageМоят кратък коментар:

В светлината на този жесток човеконенавистнически акт няма какво да се чудим, че нацията ни и досега е тероризирана от същата тази комунистическа, вярно сега дегизирала се под друго име, партия: те наскоро сами заявиха (и то на фона на музика от любимия им филм "На всеки километър", прославящ терора и масовите убийства!) че в сърцата си са съвсем същите - и че не само че не чувстват угризения, напротив, гордеят се с това. Нали си спомняте клипчето с трамвая, в който ухиления Дмитрич, понадебелелия майор Деянов и един пенсионер с мила носталгия си спомняха за времето, в което бащите и дедите им са клали и убивали същия този народ така, както и турчин не го е клал.

Злото, наречено комунизъм, от което още си страдаме, трябва най-сетне да бъде победено и изчистено от живота на нацията: днес страдаме от един мутирал и затова още по-циничен, отвратителен, но не по-малко жесток комунизъм. Който даже не се посвени да се дегизира като "капитализъм", само и само държи позиция в душите на немислещата част на нацията ни. Дошло е времето да изчистим тази проказа от тялото на младата българска демокрация.

Това може да стане по един начин: на предстоящите избори. Дай Боже повече българи да разберат, че докато тия престъпници и терористи, мъчители на нацията, не бъдат изтикани от живота ни, добро няма да видим - и ще продължаваме да си бъдем най-бедната и унизена нация не само в Европейския съюз, но и извън него.

А тук можете да видите филм (в два клипа) за атентата от 1925 година, който, макар и недотам обективен, а на моменти дори манипулативен в полза на комунистите - те са навсякъде и досега у нас, даже и в историческата ни "наука", от тази напаст няма спасение! - все пак показва какво точно е станало. Добре е да се види, понеже младите не знаят и не са почувствали отвратителната същност на българския комунизъм:



 

btntype = 1; blog_id = 568; url = "http://aig-humanus.blogspot.com/2009/04/blog-post_16.html"; svejo_url="http://aig-humanus.blogspot.com/2009/04/blog-post_16.html"; svejo_title = "Злото, наречено комунизъм, от което още си страдаме, трябва най-сетне да бъде победено и изчистено от живота на нацията ни"; svejo_skin = "compact"; svejo_theme = "standard"; svejo_bgcolor = "FFFFFF";

image

 


Тагове:   демокрация,   морал,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!