Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2194654
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
07.03.2009 15:38 - Гласувайте в балтазар-иличовата анкета за най-добър български блогър!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 401 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageЕдна най-куриозно-безлична фигура в българската блогосфера, която, разбира се, е анонимна, но пък за сметка на това - понеже умственият й капацитет е крайно нисък - е приела за яснота руско-съветско име (Балтазар Илич Иванич), та тази смешна фигура е организирала в блогчето си крайно тъпа анкета: за това "кой е най-противният" сред блогърите!

Забележете добре: не пита за нещо друго, нищо друго не я интересува, а се вълнува тази невинна душица най-вече от това кой сред блогърите е най-мразеният! Разбира се, не може да се усети, че най-мразеният у нас обикновено е най-кадърният, най-ясно проявеният като качествена, стойностна и мислеща личност. В тази връзка, известно е, дори самият Ботев е писал, че "у нас свестните смятат за луди", а пък в наше време извратеността в масовото съзнание е стигнала дотам, че същите тия ги и мразят най-силно.

Та по тази причина свестните, неувредени хора в българския интернет от този момент ще смятат, че балтазариличовата анкета всъщност е за най-способен, за най-добър български блогър, като класацията е в три групи (там ще ги видите). Така анкетата вече има смисъл, пък и въпросът й е поставен съвсем правилно, а не тъпо и завистливо, както го е направил умният Балтазарич. По тази причина и по тази логика предлагам на привържениците на моя блог да идат там и да гласуват за това, че аз съм най-противният блогър. Е, в краен случай можете да гласувате и за колегата Иво Инджев, понеже той също заслужава да спечели състезанието. Аз лично гласувах за него, понеже го смятам за по-добър от мен (той е професионален журналист и това е голямо предимство). За момента в нашата група водим ние двамата, което специално за мен е голяма чест!

Побързайте да гласувате, щото Илич Иванич като прочете тоя пост веднага ще я махне за да не се резили повече. Ама какво да ме прави човек: толкова съм благороден, че му давам повод да разбере какво той, горкичкият, прави, а пък не съзнава - и дори няма как да осъзнае поради най-крещяща личностна ощетеност...

imageАбонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!


Тагове:   най,   блогър,   Балтазар,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!