Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2174391
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
17.02.2009 22:12 - Защо горкият Гоце свързва пренасянето на руския газ със селския си нужник?
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 654 Коментари: 2 Гласове:
0



 

 

imageИво Инджев в блога си публикувал нова статия Върти ли се колелото на истерията?. Прочетете тази статия, както винаги той успява да забележи и да напише онова, което никой в нашите медии няма да има доблестта да каже или напише. Статията на г-н Инджев започва ето така:

Руският газ е смъртоносен като газова камера за лявото в българската политика, родила най-големите босове на модерния ляв капитализъм. За някои (и не кои да е) - в буквалния смисъл. Като за бившия премиер Андрей Луканов. Неговият предсмъртен сблъсък за надмощие в червения сектор на българската политика (и икономика, като нейна канава) беше на тема газопреносни системи, права, проценти.

Аз по повод на твърденията в неговата статия счетох за нужно да реагирам така, ето с тия думи:

Историята, както е казано, се повтаря, но втория път винаги е фарс. Първият път ставащото винаги е трагедия.

Гоце е фарсов герой в българската политика. Нищо при Гоце не е както трябва или както дори може да е. Всичко при него е неопаки. Всичко е абсурдно. Ако отвори устата, обречен е всякогаш да каже най-невероятната глупост. Той е изцяло неадекватен на реалностите.

Писал съм го, но ще го повторя: Гоце не е от този свят, той е от един съвсем друг свят. Гоце обитава прекрасния свят на Оруел, на Сталин, на 30-те години в СССР и пр. Гоце не трябва да се взема насериозно, нищо че е толкова вреден. Но и не бива да се подценява, въпреки че вече най-нескопосано и най-некадърно, както забелязваме, си изпълнява задачите, които му поставя неговия кремълски господар. Гоце доживя и е в навечерието на пълния си крах: да го презрат окончателно и самите му господари и да го изритат от службата му. По тази причина селският хитрец Гоце си търси просто... службица, по възможност добре платена. За да постигне мизерната си цел е способен да проституира даже. Впрочем, той друго дали изобщо е правил досега?

imageЕто, сега решил бил да подари газопреносната структура на България на "Газпром": все едно че газопреносната инфраструктура на България е негова лична собственост! Все едно че тя е нещо като... селския му нужник в Сирищник, та да може да си го подарява на който му скимне.

Гоце като подарява газопреносната инфраструктура на България на "Газпром" се държи чисто и просто като най-първокласен селяндур, който просто иска да си уреди, подобно на Шрьодер, добре платена службица в "Газпром": туй е пределът на неговите мечти. И това го знае у нас вече всяко хлапе. Службица в Москва иска наш Гоце, да си доживее старините в белокаменната, щото тук у нас не го чака добро за тия предателства и подлости. Туйто...

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!


Тагове:   Гоце,


Гласувай:
0



1. анонимен - bvASOMACixybFeB
24.05.2011 11:02
Wow! Great thkinnig! JK
цитирай
2. анонимен - aquCjVsJSWkFzjiq
24.05.2011 14:56
6qt7y8 <a href="http://wpgudfrwlnsb.com/">wpgudfrwlnsb</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!