Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196473
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
17.02.2009 22:09 - Възражение, написано от предпоследния почитател на г-н Сакскобурготски
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1450 Коментари: 5 Гласове:
0



 

 

imageПубликувам този текст, който ми се стори интересен и поучителен, понеже има пряко отношение към толкова парадоксалната народна психология на българите. А също и защото моят блог е може би единственият личен блог, в който са на почит, т.е. се публикуват отделно и мненията на опонентите: моят блог наистина е един плуралистичен блог. Авторът на долния текст го е адресирал към някакво "умно и младо момче", което, като се вземе предвид, първо, че взема отношение към статия, написана от жена (Паула Лайт), и второ, че аз отдавна не съм от младите, ми дава основание да си направя извода, че самият той е на преклонна възраст. Поради което трябва да бъде уважаван, а също трябва да се уважава, доколкото това е възможно, и неговата парадоксална вяра. А ето и самия текст:

Здравей, младо и умно момче!

Искам да взема отношение относно публикуваната статия Тъмна Сакскобургготска приказка.

Много жалко че така разсъждавате. Н.В.Царя не е обещавал че като дойде и в България ще потече мляко и масло, така на нас ни се иска: някой да ни даде без да сме се трудили, е така не става. Защо не пишете как той е отгледал, възпитал и изучил своите деца а?

В неговото изявление когато той дойде много ясно ни каза как ще се оправим, но ние не четеме внимателно, той няма никаква вина че си върна имотите, та ние сами си направихме закон за връщане на имотите и по силата на този закон той има пълното право да си ги върне; та нали той е роден в България и има всички необходими документи, нима мислите че той ако няма право на това ще допусне да се излага като личост, достойна за уважение.

imageНеговото желание е да работи заедно в екип с народа си и да постигне резултати, гарантиращи мястото на България в Европа като една страна с история и традиции, но беше погрешо разбран. Ние трябва да се гордеем с Него защото сме единствената страна, в която се завърна Цар, това е добър знак, но ние също не се замисляме за това, говорим само колко е взел и колко е алчен. Ами драги ми момко защо не подемеш въпроса къде са нашите пари, за които ние сега пенсионерите работихме дълги години да се построят заводи, университети и много други културни придобивки?! Получавали сме малки заплати за да се учите вие без пари, а ние сега да броиме мижави стотинки които нестигат за нищо.

Лесно е да нападаш, но защо не си търсиме и да настояваме това, което е наше, което ни откраднаха, а пишеме само за Н.В.Царя. През времето когато беше той на власт направи много за България. Той иска да покаже на света каква културна нация сме, нищо няма да вдигне от страната ни и да занесе в Мадрид. Този, който има ум, има какво да научи, но ние гледаме другата страна. Мнозина писаха лоши неща за Него ни нищо вярно не излезна, вместо да се срамуваме ние не си взимаме поука и продължаваме да плюем.

Да се обединиме около Него и да вървиме заедно за успеха на България, за която той дълги години е мечтаел да я види. Това е накратко моя коментар, имам още да пиша, но засега толкоз. Бог да ви даде разум. Бъдете благословен.

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!



Гласувай:
0



1. анонимен - CARIST
18.02.2009 14:23
IVAN KOSTOV E NAI-CIGANSKIQ I NAI-KRADLIVIQ POLITIK V BALGARIQ .
цитирай
2. анонимен - Какво трябва да стане
18.02.2009 19:38
за да може този човек да види очевидното,че т.н.цар е зависим от комунистите и ,че работи за тях.Те го докараха и използваха ,за да ги вкара във вла
стта от задния вход.Успя да заблуди доста хора,които за пореден път разбраха,че са подведени.Такава слепота,като цитираната е трудно обяснима.

цитирай
3. анонимен - CARIST
22.02.2009 13:14
AVTORA NA TOQ PASKVILEN BLOG , POSVETEN I FINANSIRAN OT CIGANINA KOPANAR , SINIQ KOMUNIST , PREPODAVATELQ PO POLITIKONOMIKA , U4ASTNIKA V PRAVITETELSTVO NA LUKANOV , KRIMINALNIQ PRESTAPNIK KOITO ZAMISLI I IZVAR6I NAI-KRADLIVATA PRIVATIZACIQ NA SVETA IVAN KOSTOV , NE MOJE DA UBEDI NIKOI V NI6TO A E EDIN SME6EN SLOVOSLAGA4 , PODLIZURKO I DRASKA4 NA PLATENI HLALEBSTVIQ .
цитирай
4. angeligdb - ????
22.02.2009 15:54
Влечугото, написало тъпотиите по-горе, бърка много неща, примерно, че Костов бил участвал в правителството на Луканов!

"Надо учить, таварищ, иначе классовый враг будеть бить тебя по морду!" (Ленин)
цитирай
5. анонимен - CARIST
22.02.2009 17:22
ZNAU TAVARI6 KAMUNIST , 6TO TI KAK KAZDII DURA4II KAMUNIST GAVARI6 HARA6O RUSKII QZIK . ZNAU 6TO PRILEJNA I PODROBNA IZI4AL TRUDAI LENINA , STALINA I TODARU JIVKAVU ,ZNAU 6TO TI O4EN HARO6III KAMUNIST .
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!