Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192683
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.02.2009 17:08 - Точно доказателство, че патриархът на Тодор Живков и на Гоце Първанов, Негово безчестие Максим, е яростен безбожник и най-презрян материалист!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 595 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageДа, дотук сме я докарали: главата на Българската православна църква е безбожник. Сиреч - сатанист. Логично е, щом главата на държавата е ченге от ДС. А пък премиерът ни е съветски гражданин. Защо пиша това за Патриарха на Тодор Живков, след като човечецът, потънал в толкова грехове и безчестие, е на години, при които трябва да не мисли за нищо друго освен за своята крайно неприятна среща с Бога. Но не би: за комунист Бог няма и не може да има...

Съдът в Страсбург е постановил, че изгонването на свещениците от Алтернативния синод на Инокентий, осъществено от царското правителство през 2002 г., е незаконно, е чист полицейски произвол. Царистите, които се преструват на големи радетели на европейския път на България, показаха антиевропейското, сиреч московското си лице: европейски съд осъди правителството им като антиевропейско. Още тогава се знаеше, че Симеон - той тепърва и своите си имоти ще си върне! - с този груб произвол просто прави имуществен жест към своя боен другар от ДС полковник Максим, като му дава еди-колко си църкви и манастири. Абе жалка, нашенска, комунистическа, позорна работа беше тази история, не ето, имало справедливост в... Европейския съюз!

И Максим, в обичайния комунистически дух и маниер се явил по телевизията, за да заяви, че не признава никакъв Международен съд, сиреч, че признава само волята на ДС и на Москва! И на Сатана, разбира се, щото Сатана завежда тия дела: паричките, земите, сградите, тлъстите банкови сметки в евро, които владиците ни имат в банките, яденето на мазно и пр. Тоест Максим, патриархът на Тодор Живков и на ДС, с това свое изявление все едно е подписал декларация със следното съдържание: аз съм антихрист, аз съм безбожник, аз съм най-презрян материалист, аз съм гнида! Да го беше казал така, в този прав текст, бива, да се беше покаял, също, но комунист никога няма да признае греховете си. Понеже комунистите нямат съвест, нямат и срам...

imageТова е крайно показателно: решението на Европейския съд всъщност означава следното: Българската православна църква се е превърнала в... "православна руско-българска мафия" (Прости ми Господи, но трябваше да го кажа, Ти знаеш защо!). То също означава и това: българската държава се контролира от най-различните крила на разноликата руско-българска и ченгесарска (кагебистка) мафия - енергийна, наркомафия, "религиозна", атомна и каква ли не още! Тоест по съдебен път се доказва онази добре известна истина: по цял свят и във всяка държава, предполага се, има мафия; само в България мафията си има държава! Срам! Виждате ли докъде сме я докарали?!

По повод на това тържество на истината искам да ви предложа да погледнете какво съм писал по тия проблеми преди време, т.е. когато у нашите медии почти никой нищичко не пишеше по случая. Тогава извеждането от полиция, и то едва ли не хванати за брадите, на свещеници от храмовете беше прието от сервилните олигархични медии като "законна полицейско-прокурорска акция". Ето ги тия мои ститии, показващи, че все пак за предпочитане е човек да остава във всякакви, дори и в най-тежки условия, с истината: Църквата ни агонизира в страшни мъки и Идея за възвръщане чистота на нашата Света Православна Църква.

imageАбонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!