Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196538
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.02.2009 17:23 - Размислите на един млад нихилист, изпаднал в отчаян сарказъм - и готов заради идеите си да иде чак в Сибир!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1001 Коментари: 3 Гласове:
1



 

 

imageНе знам какво да кажа. Писна ми от тия глупости в тази наша държава. Млад съм, но отдавна съм отчаян. Не мога да разбера колко му е в името на нашата родина да се съберем и да го съборим това Народно Събрание?! И да изметем всичката смет от него! Една тъпа революция ни трябва, нека имат страх от нас - и никога повече да не си позволяват да се подиграват с обикновения българин.

Крайно е да, но иначе няма как, не се наядоха тия хора.

Бях чул някъде, някои се изказа, че разликата между нашите и чуждите политици, е че чуждите покрай това да крадат, правят и по нещо.

Пак да си крадат, но нека и да помислят за нас поне малко тия наши прасета. Повръща ми се от всички тях, един свестен няма.

Българино къде отиде онзи наш характер проявяван в личности като Левски или Ботев? Няма го вече!

Да, времената са различни, но сигурно и по времето на различните революции хората са мислели че промени са невъзможни. Какво е по-различно сега, че ние да не можем да съборим едно глупаво правителство? Поне българи да ни управляваха, а то какво - една етническа партия.

Който си мисли че ДПС не дърпа коците в тази държава, е адски заблуден. Но ние сме си виновни. Нашите тъпи свине и продажници, вместо да се отърват от тази етническа напаст, й се мазнят. Говоря за самата партия, а не за обикновените турци. Срещу тях нямам нищо против, но постоянно се държат за нея.

imageМай е много добре да си етническа партия. Аз казвам и ние да си намерим някоя държава където политиците са толкова глупави като нашите и да основем там БГ-DPS, много ще ни е добре! Там ще дърпаме конците, а накрая може направо цяла България да се изсели. :) Ще ги питам тия свине политиците от кого ще крадат, най-вероятно един от друг. Това разбира се е в кръга на отчаяния сарказъм, причинен от неволите в тази държава.

100 човека от всеки град да отидем в София и ще ги съборим тия глупаци. И армия ако иска да се меси, само танкове може да ни спрат. Или да променят системата за приемане на закони - чрез референдуми - или чупката, боклуци!!!

И нека младите да се интересуват повече от политика! За да не ни управляват някакви БСП-ари избрани от баби и дядовци, които вече горките не знаят на кой свят са и гласуват за милата социалистическа партия от миналото. Уважавам възрастните хора, няма лошо, но за съжаление ние оставяме на тях да предопределят нашето бъдеще.

Късмет на всички желая! Дано дойдат и добри времена за тази държава. Но ме съмнява, че това ще стане освен ако ние не си ги извоюваме!!!

Ако след този коментар ме заточат в Сибир, заради подтикване към революция, ще коментирам оттам - ако имам достъп до net :)

(Забележка: Това разсъждение открих в коментарите към статията Брилянтно изпълнена, но много тъпа медийна манипулация "отвличане на автобус от антикомунистически настроен блогър-терорист"! и понеже го оцених като смислено и интересно, го публикувам отделно, та повече хора да го прочетат по-внимателно.)

imageАбонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!


Тагове:   Сибир,   млад,   отчаян,   нихилист,


Гласувай:
1



1. viki11 - Съгласна съм да ги сметем. Пробл...
01.02.2009 17:33
Съгласна съм да ги сметем. Проблемът е друг, после какво? Решението на проблема се търси. КОй? Кой ще свърши работата?
Има ли честни, останаха ли, можем ли да ги подкрепяме, за да устоят на нападките, защото много мутри им дишат във врата.
Как ще стане промяната, кой ще поеме щафетата. Няма кой.
цитирай
2. анонимен - aMCiOtauAxLbxMo
24.05.2011 11:57
I'm impsrseed! You've managed the almost impossible.
цитирай
3. анонимен - hWIdcJjxmY
24.05.2011 14:55
kvfYh0 <a href="http://llqqjaznyydn.com/">llqqjaznyydn</a>
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!