Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193563
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.02.2009 17:28 - Новости от оперетната държава "Задунайский Булгаристан", подвизаваща се на международната арена като "троянски кон" на Северна Азия в Европа
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 718 Коментари: 1 Гласове:
0



 

 

imageКеворк Кеворкян дал прием в "Шератон" - по случай 30-годишнината от създаването на своята прочута ченгеджийница "Всяка неделя". На банкета били присъствали не по-малко от 80% от родния ни елит, били толкова много, че сервилните медии се видели в чудо как да ги изброят всичките - и да не би да пропуснат някой та после да си имат разправии.

Присъстващите, разбира се, били по ранг от ченге нагоре, та да се стигне до кръстниците на мафията ни, най-видни тузари и не знам си какви още. Който иска да види малка част от присъстващите, запечатани за историята (на снимки), може да погледне ТУК. Не знам дали агент Карточников (Симеон) и агент Гоце (Първанов) са удостоили с присъствието си ченгесарското мероприятие, за това снимките мълчат...

Румен Петков пък се бил изказал на заседание на най-висшия им комитет, събор, пленум или съвет, където бистрили темата за подготовката на столетницата за предстоящите избори. След като Дмитрич изговорил наизуст обичайните си абракадабри, взел думата приятелят на братя Галеви, които изрекъл ей-тия знаменателни словца:

"... общите приоритети за коалиционните ни партньори са: силни социални проекти, модерно здравеопазване, образование през целия живот, грижа за най-бедните, нулева толерантност към корупцията, достоен живот за възрастните хора."

imageТуй, подчертаното, а именно "нулева толерантност към корупцията" звучи превъзходно в устата на приятеля на дупнишките, пък и не само на тях, мафиоти, който се прочу с това, че е направил доста черни партийни каси на БСП, които изобилно са се пълнели с пари и съкровища не само от признателни червени бизнесмени. Но и в които са текли комисионни също така от наркоканалите, каналите за проституция и за оръжие - и още някои други такива канали с по-неизвестно предназначение.

Та по този повод моят коментар е кратък: казаното от таварищ Румен Петков (който между другото е известен не само с пикаенето в плевенските фонтани, но и с това, че по време на посещение в Москва пиян бил рекъл на руските таварищи ето тия знаменателни думи: "У нас винаги ще става само това, което вие оттук, от Москва, кажете и наредите!"), та казаното от същия този таварищ Петков на заседанието на най-висшия им съвет звучи по същия начин както ако някоя дърта курва започне публично да изнася лекции за ползата от сексуалното въздържание и от целебата.

Гоце пък в момента е в братски социалистически Ветнам, където укрепва братската дружба между двете партии и държави. Предполагам, че във Виетнам най-после ще му се сбъдне съкровеното желание: не само да постреля в джунглата по тигри както това наскоро направи таварищ Путин, но и, ако е възможно, да стреля от упор в жив антикомунист и да размаже главата му така, както навремето редовно е правил неговия кумир таварищ Сталин.

Та по повод на горното ми се стори за уместно да напиша следните думи в един приятелски блог:

imageПриведените примери за шеметната активност на президента Гоце Първанов в “братски социалистически Виетнам” за сетен път потвърждава тезата, че същият този Първанов не живее в сегашния свят, че той живее в един коренно различен свят, свят-лагер, изграден върху съвършено други принципи, един свят-лагер, който точно кореспондира със Сталиновия СССР от 30-те или поне 50 години. Това е пределът - умствен, “идеен”, личностен и пр. - до който може да се разпростре видният ляв историк-марксист-комунист Г.Първанов; да бъде съвременен, да е адекватен на реалностите на 21-ия век нему просто не е по силите - и това си личи даже с просто око.

Тия “двуцевки”, за които пише И.Инджев, и с които пуца нашия (п)резидент, илюстрират обстоятелството, че той постоянно се мъчи да изглежда “модерен”, но понеже съзнанието му живее в един коренно различен свят, постоянно и съвсем неволно прави всякакви изцепки и гафове, които никак не се връзват с току-що казаното от самия него.

Но да оставим Гоце с болестта му, а да се опитаме да се разберем как можем да му помогнем, като свалим от немощните му плещи прекомерно тежката роля, която ДС и “историята” му възложиха, като по едно странно стечение на обстоятелствата туй лице стана (п)резидент на България, пардон, пълномощен представител на всерусийский государь Путин в подопечната му Задунайская губерния, представяна сега като троянски кон на путинска Русия в ЕС и НАТО…

Вижте и чуйте най-новото в първия български видеоблог: Angel.G-TV - видеоблогът на Ангел Грънчаров. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!



Гласувай:
0



1. antonov - Ти правиш услуга на....
01.02.2009 17:49
Ти правиш услуга на Гоце и неговата шайка като им
вдигаш рейтинга пред твърдия електорат/проруски
настроен/.
Гоце и цялата шайка от ДС не са русофили или американофили те са МЪНИФИЛИ.
Който плаща са със него!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!