Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2193340
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.02.2009 16:49 - Костов начело на протестите е самата смърт за управляващата руско-българска комуноидна мафия!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 430 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageЕто една малка, но много показателна дискусийка по темата, разразила се в Свежо.нет по повод на една моя публикация И.Костов, 14 януари: Правителството трябва да си отиде колкото се може по-бързо!:

Кръстев рече: Този нахален черен гарван, който от 20 години грачи над измъченият Български народ, който никога НЕ Е направил нещо стойностно, пак се набутва! Като и този път целта му е да остане на топличко в парламентарната хранилка, заедно с подмазвачите и клакьорите си! Като използва минало членство в народната партия и безочливо и безкруполно, като най-долен криминален престъпник, се отъждествява с "дясно" принуждава Борисов да се коалира с него, по препоръка на Народната партия, която като повечето останали си няма и хабер, от историческите и настоящи факти изстрадани от всички нас. Включително и днешният протест!

vladotopa рече: Участвах в протеста и забелязах странни неща: 1.Милицията бе пропорционална на протестиращите - по един милиционер на трима протестиращи. Тя бе и страшно непропорционална на хулиганите - сигурно ги превъзхождаха 20 пъти! Но това не им попречи да си приложат милиционерските номера - да бият наред (най-вече нищо не предизвикали ги участници, да се появи "бомбата", да послушат чинно баш милиционера-пожарникар Б.Б...)

2.Голяма част от милиционерите бяха като клошари - с излитени дрешки, с кърпени кубинки, без ръкавици... има с к"во да се гордее министъра им!

3.Почти цялата милиция бе докарана с едни допотопни автобуси, с каквито в нормална държава няма да возят и добитък - отново повод за гордост на министъра - милиционер!

Сега очаквам той поне да ги почерпи с по една цигара - да има какво да пушат, че с такъв министър - дълго ще има да пушат! Абе... картинки! Ама цял свят ги видя...

Ангел Грънчаров рече: Таварищ Кръстев, за кой говориш, че не се разбра?! Да нямаш предвид някой комуноид от БСП?! :-) Нещо се опитваш да усукваш, ала само злобата ти личи, а всичко друго е абсолютно неверно. Та се доизясни ако обичаш щото иначе репликата ти звучи съвсем налудничаво...

imageКръстев отвърна: Абе гледам нещо искаш да ми напишеш май? Та виж темата и от там за кой говоря. Да започнем ако искаш от чисто формалната част. Та да не би твоя гърбав идол да е бял, че не разбрах, нещо недовиждам, Барако Обама май е по-в бялото? Или да не грачи като споменатите птици, че нещо недочувам? Да мънкаш това и онова не е вярно съвсем НЕ значи че не е вярно, а философе? Ще ти задам един въпрос. Ако можеш да ми отговориш смислено, а не пропагандно оправдателно на него, като човек а не като солташак на ония криминално политически престъпник Костов ще продължим. И така, защо твоят любимец когато имаше цялата власт, когато чудовищните престъпления на комунистическите изверги тлееха на масата, ти, черният гарван - проклетата птица, и всичките ви парламентарни съучастници, НЕ приехте закон за лустрация, пълно и безусловно отваряне на досиетата, нова политическа линия ликвидираща за винаги, Българските комунистически изверги-мутанти като политическа формация в България, и недопускане на каквито и да е грабежи и преразпределение незаконно, на националното богатство? Ама отговори ми не ми философствай?

KOL_ZA_POLITICITE: Полит-мафията използва личната си (почти безплатна) охрана (почти защото ние плащаме за нея :) !) за да прогони тези който им омръзна да ги хранят тях и чужди държави (Русия и други) обслужваши интересите им срещу лични облаги! СВАБОДА ИЛИ СМЪРТ! ИСКАМ БЕСИЛО ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ! СМЪРТ ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ НА ЗЕМЯТА И ДУШИТЕ НИ! НИКОГА ПОВЕЧЕ РОБИ! СВОБОДААААААААААААААААА!!!

vladoan рече: Не ми допадат препирните ви в интернет, момчета. Има ли смисъл да спорите за минали събития и политици, които най-вероятно след време ще бъдат забравени? Нека помислим за нас, да променим нещо в живота си. Неразумно е да продължаваме да живеем като овце, с наведени глави. Докога? Мили българи, вие не си давате сметка, че сме за кратко гости на тази земя. Животът много бързо си отива, повярвайте ми. Време е да заживеем с достойнство, със самочувствие като всички нормални хора. Да свалим маските на тъжни, угрижени, нещастни хора. Трябва сами да го променим. Да се съберем всички пред парламента утре, 16 ян. и всички следващи дни и да изметем от парламента боклука, изявяващ се като богоизбран. Стига корупция, безхаберие и некадърност. Високо и ясно да го кажем в очите на тези катили, на тези самозабравили се алчни, ненаситни, безскруполни олигофрени, че трябва да си отидат. Искам да живея достойно тук и сега. Да се надявам, че това искат и полицаите и техните семейства. До утре, с надежда...

imageSolo рече: Г-н Кръстев! Ако го нямаше "гарвана Костов" през 1997 щеше да мръзнеш и да се редиш на опашки за хляб до май, когато щеше да си като мечка след тежка зима. Какъвто и кусур да му търсите, едно направи в онова време, пое отговорноста да вкара малко ред в България. Разбира се бе наивен да повярва на разни измекяри като Радев, Бисеров и Цонев и още няколко малоумни политически търгаши. Ореола на авторитаризъм го създадоха медии и усложливи клакьори, защото всички искате Пиночет и твърда ръка, но на никой не му стиска да я приеме. Проблема ви, г-н Кръстев, е че сте късоглед по душа и виждате само пред носа си, не харесвате "гарвана Костов", но сигурно ви допада "сокола Доган" или "орлето Станишев". Или стария пеликан Симеон и доста други пернати от политическия кокошарник, заради които сме на това дередже. Защото Костов управлява един мандат и неговия резултат бе, че започнаха всички пътеки към ЕС и НАТО, стабилизира лева с борд и направи България разпознаваема страна и партньор. А сегашния премиер и президент бягат в Москва вместо в Брюксел и го лъготят, като последните лапнишарани. Овчаров е на ски в Швейцария (вместо да е подсъдим), Масларова хвали колко е по-хубаво в Куба отколкото на Малдивите. Президентът ВИ мълчи като д....е предшествано от яка пръдня по отношение на блоковете на АЕЦ Козлодуй, които се затвориха когато бе той президент и неговата "тройна рожба" е на власт. Спрете да плюете Костов, задръстени балкански тъпанари, не мога да ви нарека комунисти, защото тези хора имат идеи и вече измряха. Вие, г-н Кръстев, сте простаци от селско-чалгаджийски вид, папагали, които повтарят едно и също, защото нямат мозък и памет, а само навик, облечен в злоба и простотия.

maicky рече: Вие не разбирате ли кой дърпа конците спрямо така наречените "протести"? Този, който опропасти държавата преди години започна отново да Ви дърпа за носа. Беше си скрил в миша дупка и сега реши да си покаже рогата отново. Вие веднага "литнахте" по неговата "умна" идея. До кога ще търпите едни и същи да Ви водят за носа?

twsd рече: Тоя идиот ЗАКАКВО ЖИВЕЕ??!?!?!?!?!?!??!?

imageAleksandar_t рече: Тъжното е че повечето хора са като Кръстев, лесно се манипулират и с едно две скалъпени обвиненния и един човек от добронамерен става най-черния дявол в очите им... а всичко е толкова очевидно... не става въпрос за симпатия или незнам си какво... просто всеки такъв заблуден Кръстев да си спомни кое правителство в какво състояние остави държавата и какъв беше статута на "мутрите" при всяко едно от тях... много е просто, само че някои хора нарочно не искат да го видят...

Кръстев рече: Solo, не ми ги пробутвай тия, за твоя г-ин, нелепи са и нищо не казваш по зададеният въпрос. Твоето е злоба, показваш се просто като един от клакьорите на гарвана, очевидно ти текът лигите в момента, като на вбесен епилептик, защото добре знаеш, че като се махне престъпника и ти заминаваш, няма кой да те прибере под крилото си, колкото и да пълзиш или да седиш в партерна поза. Никой не е говорил за Пиночет, и т.н. Говорим тук и сега. А 97 година се вдигнаха пак студентите и още много, много хора, които днес не могат или не искат, пак заради такива като тебе, а гарвана само грачеше, и грачи защото друго не може, и сега се увърта около протестиращите, като мангал край огън, за да извлече облаги. Къде беше вчера когато ни биха? Въпросът, който ти зададох и на който НЕ можеш да отговориш, включва и годините преди 97?

Aleksandar_t рече: Гледай сега какво си написал: "Та да не би твоя гърбав идол да е бял, че не разбрах, нещо недовиждам, Барако Обама май е по-в бялото? Или да не грачи като споменатите птици..." Е, ако е някои дето е по бял или не грачи тва по-добре ли ще те накара да се чувстваш? ... тва да не е кастинг?...

Кръстев рече: Aleixandre, може и да не си лошо момче но не разбираш нещата, употребяваш думата манипулация просто защото си я чувал да се употребява. Не защото я разбираш. Темата е много дълга и за да ви отговоря е необходимо много писане. Още повече Вие не разбирате нещата и сте предубедени но ще ви кажа две неща по пресни. Питаш за мутрите е щом вашият господин овладя мутрите, защо най-богатите са имено те и вече им викат бизнесмени, а не са в затворите? Наредете нещата и вижте защо сега Гоце е президент и какъв глупав пирует се въртя с Борисов, Костов, Заимов. Какви безпринципни безобразия въртя Костов за да върне Заимов. А Заимов стария е извършвал шпионска дейност за пари, което значи че предател, по-просто казано мръсник разстрелян основателно! Виж всички енциклопедии. И накрая защо пак вашият гарван не е представен в парламента по осезаемо а са една шепа долни интересчии?

imageАнгел Грънчаров рече: Кръстев, колко ти плащат ченгетата от ДС за да плещиш нелепости против Костов? А знаеш ли защо използват такива измекяри като теб? Защото знаят добре едно: Костов начело на протестите е смърт за управляващата руско-българска комуноидна мафия!

Кръстев рече: За съжаление си папагал и то от най тъпите, а това което ми плащат от ДС го дарявам на жертвите на Костов и неговата престъпна политика.

Aleksandar_t рече: Това че обръщаш внимание на външния му вид, гласа му... означава че просто си го мразиш човека, но това няма нищо общо с това какво е направил и какво не... От тия спорове няма никакъв смисъл... това е все едно левскар и цесекар да спорят кой отбор е по-добър... Айде със здраве...

K.Grigorov рече: Кръстев, покорно Ви моля да напуснете нашата общност, да се качите на някой кораб, може и подводница и заминете по свой избор за СССР, Северна Корея, Куба, Венецуела или Боливия. Защото тук ни омръзна от Вашите нестойностни обиди, към стойностните политици в тази страна. Ако можете качете се и на машина на времето и се преместете към априлския пленум 1956 г., или станете комисар на народния съд 1948г. Приятен път и не се връщайте повече!

Aleksandar_t рече: Е на въпроса: "И накрая защо пак вашият гарван не е представен в парламента по-осезаемо, а са една шепа долни интересчии?" Ще ти отговоря преди да спра... Отговорът е много лесен, защото, за съжаление на нормално мислещите хора в България, които са малко, е пълно с тапанари, които си фантазират разни глупости подобни на твоите. В които се съмнявам че и самия ти си вярваш...

imageАбонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!


Тагове:   смърт,   мафия,   начело,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!