Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2190389
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
18.01.2009 14:26 - Не искам нови лица, искам си доказалите се лица!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageВ сайта "Всеки ден" чета новото интервю на д-р Николай Михайлов, нали го помните, същият, който влезе в НС и стана депутат от ДСБ, от партията на Костов. А пък в един момент, разбира се, най-подло предаде благодетеля си. И от доста време дефилира по медиите, за да плюе и Костов, и ДСБ, а напоследък дори и самата демокрация. На мен лично интервюто на психиатъра не ми е интересно, щото докторът от много време се повтаря като че е развалена грамофонна плоча.

Но в един момент открих нещо много интересно сред коментарите: дискусията е невероятно разгорещена. Аз сега нямам възможността да публикувам повече от тия коментари, но пускам тук едно изказване на някакъв тамошен форумец, нарича се G0T, което силно ме впечатли. В коментара му се споменава някакъв "Лондон", българин, живеещ в Лондон, който плюе по-надолу най-яростно и Костов, и демокрацията, и всичко. Та ето смисления коментар на този G0T, прочетете го: човекът веднага го оцених и като мислещ, и като разбиращ и като много добре пишещ, имам нюх към тия неща:

Главния манипулатор бе откъснат от донора на власт и възможности и сега като кърлеж се озърта дали няма къде другаде да си забие смукалото. С тази статия даже се опитва да си осигури покана. Заболял сте от Его, драги Михайлов, а това, както знаете, е партизанското име на Сатана. Разруши СДС, сега е ред на ДСБ, но не не забравяй, Костов не е Надка, а освен това не е и християнин в политиката.

Михайлов, тичкай при Нина Чилова и не се меси в политиката. В парламента си защото Костов те пусна на място, за което не си се преборил. Виждам, че си достатъчно зъл, когато спре далаверата, но това не ти дава право да се правиш на умен. Нивото ти е на амеба, спрял си до осмозата. Остани си там и мълчи, само в безмълвие може и да заблудиш още някой.

Сега по същество: политиката е за хора, които са забравили себе си. Такива, които искат чрез политика да се себереализират, са сламени кучета. Какви нови лица бълнуваш Михайлов, ти самия си пример за ново лице, което в рамките на един мандат успява да се оака до козирката?! Искаме си доказалите се в битка и служба. Ние ги знаем, всички ги знаят кои са. Такива като тебе подмениха истината, но за това ще ти се въздаде, не от хората!

Някой тук спомена, че форумът недолюбва Михайлов - вярно е и си има причини. Един човек, който участва в ръководството на една партия и е депутат, следва да допринася за изработването на партийните и парламентарните позиции първо в организацията и след това пред публиката. Михайлов дори не посмя да дойде на националното съвещание, да защити и аргументира позициите си. Предпочита да стои по медиите и да изразява несъгласие след дъжд качулка. Това показава малодушие и непочтеност. Този човек не е точен, той не уважава другите, предпочита да поучава, вместо да работи. Изисква морал, но пример ли е той за морално поведение?

imageНе, напротив, дори не се свени да стои в ДСБ и да получава заплата в НС. Ако имаше поне малко достойнство, първо щеше да е подал оставка в знак на своето несъгласие и след това щеше да мотивира действията си пред публика. Яде меда, но отказва да работи, търтей по душа и призвание, който не се свени да оценява другите, без да е сложил в ред себе си. А за такива като Лондон, няма да си хабя думите. Не си струва.

Това е поредната поза на Михаилов. Оригиналничи на чужд гръб, но ако сме обективни ще си спомним, че точно той и Нено Димов започнаха канонадата срещу Костов, за да се отворела ДСБ към други партии визирайки ГЕРБ. Сега обратното - защо се говорело за коалиции вкл. с ГЕРБ. Не е ли ясно на всеки здравомислещ човек, че Николай е обикновен провокатор?!

Преди време някой го нарече ченге и сега, по методите му на действие си проличава, че е ченге. На всичкото отгоре винаги се е скатавал, за да не поеме отговорност - преди все буташе Нено да говори пред медиите и пред хората, та той да остане в скрита засада - това е ченгеджийско малодушие, а не политическа позиция. Нарекоха го търтей и в политически смисъл това е вярно, има още нещо: този човек е абсолютно деградирал - използва психиатричните си познания, за да създава несиметрични ситуации в своя полза, но от гледна точка на професионалната етика това е недопустимо. Затова извода е един - Михайлов никога не е бил и няма да бъде политик.

Той ще си остане дребен паразит, който живее в симбиоза с политици, докато му излизат пасиансите, след което се включва разрушителната програма и той унищожава гостоприемника си. Това съответно се осребрява от “водещите офицери” и се търси нов обект за паразитно вклиняване. Нима не си спомняте, че той разцепи СДС, използвайки слабостта на Костов след загубата на изборите и личната му драма. Сега не можа да разцепи ДСБ, но продължава да забива отровните си стрели и да манипулира, за да оневини себе си - защото всички тези статийки са за съхраняване на личното его.

Този човек никога не работи за другите, винаги само за себе си и в този смисъл е опасен и за покровителите си - Костов вече го разбира на собствен гръб. Халал да им е на всички, които го пожелаят! Но да знаят едно, шаманизма без лична чистота е много опасен, освен че е предисторически и няма място в 21 век. Горното е написано без никаква злоба и цели само едно - да помогне на наивниците да опазват невинността си, а на “офицерите” - да си държат задника (и предника) на недостъпно място, така че никакви травестити (политически или психически) да не могат да им вкарат чадър и после да правят опити да го извадят отворен, както виждаме това да се случва с ДСБ в момента. Последното да се смята за благородно отношение към врага!

“Нямаме ресурс за ново начало, това, което имаме на сцената, са руините на прехода.” Какво начало бе нащастник!?! Пак ли искаш да ни връщаш в Лукановата зима!?! Тя беше началото след тоталитарния край. А ти си просто поредния идиот, който поради липса на политически и даже житейски опит, се опитва да прикрие невежеството си зад несъстоятелни обвинения. Никога не съм те чувал даже, да дадеш някаква алтернатива, само отрицаваш. Ако можеше да помогнеш, щеше вече да си го направил, но ти и на себе си не можеш да помогнеш, толкова си недъгав. Управлението борави с дадености, а не с измисления ти политически рай. Махай се и не се пречкай повече в ДСБ. Изпълни поне медицинския си дълг “преди всичко не вреди”. Дразня се от такива “умни” малоумници, книжни човечета, психясали чрез учебници. Да беше си останал психиатър, на по-малко хора щеше да навредиш.

imageЛондончо, свобода имаш ти, а Михайлов има ангажименти. Аз съм гласувал за него не за да гледам как комунистите се трансформират в олигархични капиталисти, а за да свърши определена работа. Той ми е служител, който не си върши работата, а на всичкото отгоре взема заплата и плюе в ръката от която взема. Ако Михайлов беше дошъл на 5-то НС да се разговорим, щях да проявя разбиране и диалогичност. Той обаче се уплаши да се яви с позиция и да я защити, така че аз нямам тема за разговор с него. Колкото до публичните му прояви, те са мотивирани от его, гузна съвест и мания за величие, а аз за това не плащам и не гласувам, затова го “псувам”. Надявам се да можеш да разбереш какво ти пиша. :-) Лондон е хубаво място за живеене, нали?! :-)

Лондон, аз не давам политически рецепти как да се постигнат резултатите, аз изисквам резултатите! Когато виждам, че някакъв объркан психиатър вместо да постига резултати, се оправдава защо не ги постига и посочва виновници за това, направо се ядосвам. Ако се наема на Костов - ОК, влез в битка с него, предложи по-смислени цели и методи, подложи се на избор и спечели. Ще му ръкопляскам, стига да е по-добър!

Само че ние виждаме точно обратното - Михайлов ни загуби 6 г. време, нищо не постигна и сега малодушно търси виновник за собственото си фиаско. Клинчи от работа, бяга от битки, а всъщност политиката е битка с мирни средства за постигане на общностни цели. Защо ми е такъв потребител на пари, време и доверие, който накрая ще ми казва даже, че общността от хора, с които съм съмишленик са някакви неразбирачи на неговото незаменимо каканижене и псевдо политически полюции. Айде със здраве, а пък за Лондон не ти завиждам. :-)

Така е, трудно се отглеждат лидери! Затова всякакви ченгенца като видят лидер и почват да стрелят и виртуално и реално. Луканов, въпреки че ми беше политически враг, беше лидер - застреляха го, неговите си хора, за да не връщат дълговете. Костов го “гърмят” всякакви виртуални малоумници и реални ченгета. Плачат “дайте нови лица”, страх ги е адски от лидерите. Затова казвам: не искам нови лица, искам си доказалите се лица. Ще ги избирам толкова пъти колкото трябва, ще ги преизбирам докато не израстне някой по-качествен. Естествения подбор в политиката е важен, не искам някакви ченгесари непрекъснато да ми спускат “нови лица” - днес царя, утре Бойко, после Гамизов, с него и Михайлов. Политическият инженеринг е за политическите наивници. И за политическите “терористи” също така.

Лондон, претенциите ми са към този манекен горе на снимката, защото Костов все пак работи, а Михайлов само хленчи и манипулира. Да лоши са резултатите, но някои отнасят шутовете, както Костов си ги отнася, а други като психото Михайлов гледат как да си спасят задника, по-възможност без да нагазят в блатото. Този чистофайник даже отиде по-далече, и той взе шутове да бие, но не по който трябва, а по своите.

А за влизането на ДСБ в парламента не берете грижа, не ни е на нас това голямата цел. Парламента е инструмент, който също ще използваме, а не цел. Впрочем, като извънпарламентарна опозиция ще бъдем още по силни, така че от това се страхувайте повече! :-)

imageБългария няма да бъде последната комунистическа страна в ЕС, нито първата, нито някаква между тях. България просто няма да бъде комунистическа държава. Набийте си го в чутурите. Ще се справим - рано или късно, с Костов или без него! :-) Но по-вероятно е с него! :-)

Михайлов не работи, не се изказва от трибуната на парламента, морализаторските му тези са противоречиви и конюнктурни, не работи в комисиите, не работи в партията, не работи сред членове, симпатизанти и електорат. Той е мъртва политическа душа. Единственото му постижение е един пагубен проектозакон, в който е подгласник на невнятната Нина Чилова и с който ще смрази окончателно отношенията между държавата и църквата. Докато ченгето Максим е патриарх всичко ще е мирно и тихо, но всеки свестен духовник след време ще тръгне да си отстоява историята и периметрите. Тогава ще видиш, че разкол между държава и църква води до бунището.

В този смисъл, да, Михайлов работи - това са стратегиите на ГРУ, които винаги ще искат да има геополитическа пробойна в ЕС. Да много работливо е това ченге, стратегически поразии нанася и не в полза на БСП, ДСБ или който и да било друг, а в полза на друга държава. Лондончо, не скачай на всяка трънка мойто момче, ще си издраскаш топките. И се подготвяй по-добре, когато решиш да спориш. Не употребявай етикети, а гледай да имаш теза и аргументи. И да знаеш, в Лондон не правят така, по-сериозно подхождат към политиката! :-)

Михайлов, най-после се обади, е верно анонимничко, но тебе те разпознавам от преди да си се родил. Много те заболя, когато се видя демаскиран, а?! :-) Сега ще започнеш и във форума да се оправдаваш.

За твое нещастие, следя работата на комисиите, знам какво правиш в тях и виждам целите ти в недоклатения ти закон. Църквата няма да ти прости, това трябва да бъдеш сигурен. Православието никога не се е борило за власт, то е по-скоро мистична доктрина, но ако му посегнеш, сърди се на себе си. В случай посягаш и на държавата, така че здраво си нагазил в копривата, с тоя твой гол ум. Не смятай, че всички са марули и могат да бъдат омотавани в загълпените ти мозъчни гънки. България не е толкова лесна, нито пък българите.

Тази мъртва душа попадна в ДСБ по психиатричен път и по също такъв път ще излезе. Попадна с помощ, ще излезе сама! :-) Защото е умна като теб, Лондон! :-)

imageКогато говоря за България няма ДСБ, СДС, БСП, ГЕРБ или каквото и да било друго. Говоря като българин за Родината си, а ти си стой в Лондон, може да ти е станала втора родина. Ако пък и там се е влошило положението, можеш да си потърсиш и трета родина и четвърта и т.н.

Лондон, обичаш ли марули? Ако да, вземи оледалото, това ти го препоръчва и твоя кумир - психиатъра Михайлов! :-) Ама откъде сетива да го прочетеш, че и да го разбереш.

Бих ти отговорил на всякакви въпроси, но вече изгубих мотивация, разбрах, че каквото и да ти кажа ще е безсмислено, нама да ме разбереш.

Чао, приятен живот в Лондон. Мисли за България само когато дойде време да получиш евтина медицинска помощ. :-) Михайлов, чао и на теб. Явно, че и тук няма да посмееш да влезеш в разговор, дори и анонимно. Не си писах името, за да те стимулирам да проявиш смелост и също така анонимно да полемизираш. Иначе, знаеш кой съм, винаги можеш да ми се обадиш, ако имаш или смееш нещо да ми кажеш.

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!


Тагове:   нови,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!