Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2196105
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
03.10.2008 14:02 - Безобразие: да питат що за демокрация сме като сме били нямали свобода на словото?! Позор! Каква наглост?!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 750 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageМалкият любимец на цялата нация, детето-чудо на българската политика, именно премиерът Дмитрич, бил, представете си, подложен на неприятно преживяване в Харвард: някакви си злосторници сред българските студенти там взели да му задават неудобни въпроси и дори - о, кошмар! - се опитали да протестират, разваляйки бляскавия имидж не само на милото ни отечество, ами и на толкова работливия и кадърен наш премиер!

Виждате ли, таварищи, колко сме лоши ний, българите: и по света като сме не ценим нашето, родното, ами се поддаваме на вражески и предателски настроения?! Как може такава дързост, представете си, драги ми таварищи, да питат наший така модерний премиер: що за демокрация сме като нямаме истинска свобода на словото?!

Абе защо трябваше да го питат публично за такива уронващи престижа на милата ни родина неща бе?! И - ето туй е най-възмутителното! - защо някои медии у нас, пък макар и само интернетни, неофициални, не си премълчаха, както му е редът из нашите предели, за толкоз неприятната случка, случила се в далечната Америка, ами писаха за нея, та всяха смут и отврат из масата български сърца, влюбени в нашето така работливо и така мило усмихнато премиерче?! Не мога да намеря точните думи за да изразя възмущението си от тоз наш прословут български мазохизъм: да не ценим нашето, да се злепоставяме по света, да се клеветим един друг, да се излагаме, да не сме единни като монолит, щото сме една нация бре, коварни предатели на българщинта!!! Е, намерили се там неколцина "елемента", поддали се на американската империалитическа пропаганда, почнали да придирят, че у нас нямало "истинска свобода на словото", че не сме били демокрация и прочие все такива вражески клевети. И като капак на всичко, е, станало, станало, но защо требваше, другари, да се шуми за незначителното произшествийце, та да се мърси бляскавий образ на премиера и на родината?! Щото, знайно е, власт и народ требе да бъдат едно неразделно цяло, требе да се подкрепят, да се обичат, особено когато стават дума за мероприятия на територията на отколешния ни враг, империалистическа Америка?! Абе немам думи, ще се пръсна от яд, че сред нас има и толкова лоши и вредни хора, които не мълчат, както е редно да се прави в тоз комплициранний случай, ами ровят, тръбят, гаднярите му с гадняри!

imageЕто, проклетият Иво Инджев пак рови и злослови срещу толкоз сръчните ни управници, раздувайки информацията за неприятния инцидент с премиера, случил се в този пусти Харвард! Аман от него и от такива като него вече: преди има-няма седмица-две разтръбиха на цял свят за грозната случка с толкова симпатичното ни премиерче, на което, ако си спомняте, му се наложи да виси доста време у разваления лифт! Ала то не се уплаши, милото, ами, клатушкайки се и висейки над пропастта, показа героизм и стоицизм, и през цялото време обсъжда най-важни държавни дела с кмета на Благоевград! Но това както и да е; верно, слава Богу, че поне органите за охрана си свършиха работата, погрижиха се да нема снимки от неприятния инцидент по пресата и другите медии. Бравос, взеха фотоапаратите на репортерите, ако не ги бяха взели, унижението на нацията щеше да е пълно! После пък предателите-ивоинджевци надълго и нашироко обсъждаха и коментираха незначителната случка с премиерчето ни, на което се наложило да чака, кисне и клечи някакви си там 3 часа пред кабинета на другаря Путин в сочинската резиденция: кажете, защо трябваше да се пише и за това?! Не можеше ли поне за туй да се премълчи, като се изхожда от наш народний и държавний интерес?! Да не говорим за туй, че тия врагове на българщината също така дълго и садистично се гавриха с любимото ни премиерче, което се изпусна да каже пред руски медии досущ същото, което преди време Румен Петков, наш родной богатир, пиян, както подобава, щото и той е страстен водкопоец като домакините си, изрече мот-а-мо в белокаменна Москва: "Абре, таварищи, у нас ще се случва оттук-нататък само това, което вий кажете: ако кажете да излезем от НАТО, ще излезем, ако требе американците да изгоним от базите им, само кажете, ще го сторим?!". За един миг милото Дмитриевче пред руските братя си отворило сърчицето, изляло си мъката и душата, и ето, захапаха го безжалостните кучета, такива като проклетия Инджев!

Е, поне има и достойни хора: примерно Вени Марковски защити милото ни премиерче с очилцата, като написа разобличение, че ония, които били писали за инцидента в Харвард, не само че преувеличавали, но и лъжели най-безобразно и каруцарски! Бравос на туй момче, ете такива херои са нужни на нацията ни, дето като дръзки Матросовци се фърлят върху амбразурата на врага, който денонощно се старае да очерни отечеството ни. Ашколсун, такива момчета и път към кариера требе да им се открие, щото са бойци за чистото и девствено като самия ни премиер реноме на республиката ни! А на враговете - вечен позор! Апропо, ето, и Иван Бедров се е олял тази сутрин яката, пишейки крайно вредни думи: и нему вечен позор!

А пък някакъв си там индивид, пълен идиот, зовящ се "Ангел Грънчаров", написал нещо, за което требе да бъде линчуван, това направо не се търпи вече! Вижте какво написал тоя толкова вреден и долен човек, и то не къде да е, ами в блога на Иво Инджев (те, краставите магарета, чак през десет дерета се надушват!):

imageАз споделям горните оценки на г-н Инджев, но ето на какво се натъкнах по същия случай: в свой коментар В.Марковски интерпретира по друг начин случката. Любопитно е да се разбере доколко политико-идеологическата обремененост на този човек е в състояние всичко да тълкува невярно и неадекватно. С една дума: на левите у нас всичко им изглежда че е злокобен заговор на най-люти врагове, които искат да им грабнат властчицата! А пък за нашите леви, за комунистите де, няма по-голямо наказание от това да си загубят властта. Журналистическия слугинаж обслужва тази параноя. Жалка картинка. Но ако примерно 5 000 софиянци дружно освиркат Гоце или Дмитрич още при първото им публично появяване, тогава нещата ще се променят. Поне няма да могат да ги крият и изопачават. Или ще обявят тия 5000 човека за… платени шпиони на американския империализъм ли? Нищо чудно: от комунист, чиято власт виси на косъм, всичко може да се очаква. Неадекватни са напълно. Това може да изглежда сега като забавен куриоз, но положението на тази основа може да стане и страшно. Когато една власт няма опозиция в лицето най-вече на силно и чувствително към злоупотребите гражданско общество, такава власт е склонна - освен да се опорочи тотално! - да стане и безконтролна и самонадеяна дотам, че да почне да прави всякакви авантюри…

Ето така говори един зъл враг на България, един най-подъл предател! На такива требе да се отнеме правото да пишат и да говорят, требе да им се откъснат езиците! Требе да бъдат бити и пребити с чукове и сърпове като оня предател Огнян Стефанов, който най-сетне си получи заслуженото?! Свобода на словото ли?! Демокрация ли?! А железните пръти виждате ли ги? А тежките чукове как ви се струват? А ако извадим сърповете знаете ли какво ще ви сполети? Ще видите вие скоро дебелио край на тоягата, ама почакайте още малко Матушката Русия да набере още сила. Пардон, туй май не требеше да го казвам, увлякох се. За протокола нека да се изтрие, таварищи...

Та правилно нашите другари по медиите са наложили пълен остракизъм върху книгите и статиите на този толкова вреден човек Ангел Грънчаров: нито един вестник вече не го публикува, нито една книжарница не ще да продава книгите му, изпълнени с най-злостни лъжи и клевети срещу партията, народа и светлото ни бъдеще! И комай вече нито един блогър не го уважава или чете тоя натрапник. Така му се пада! То само показва, че ако резнем и свободата на изразяване в тази мръсна клоака - интернет - ще настъпи най-после такова умилително спокойствие, такава идилия, че нацията ни, освободена окончателно от опозиция и от врагове, ще постигне най-после сияйните върхове на кому..., пардон, на демокрацията де!


Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!