Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2192126
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
29.09.2008 07:46 - Днес Русия е най-голямата заплаха за сигурността на страната ни
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 724 Коментари: 0 Гласове:
0



 

 

imageВ блога ExtremeCentrePoint прочетох за това Отворено писмо до руския посланик в България Юри Исаков, което е написано от Гражданска иницатива "Справедливост". Идеята им е чудесна: след като българските институции не реагират когато арогантни путински чиновници потъпкват нашето национално достойнство, остова да реагираме ние, гражданите. Който иска да изрази позиция, да покрепи Писмото, струва ми се, че може да го направи ето тук. А иначе текстът ми хареса, написани са съвсем верни и точни неща, зад които като български гражданин заставам изцяло.

Всеки може да прочете пълния текст, аз искам да приведа тук един развълнувал ме заради справедливостта и също заради сполучливия си израз момент:

България е суверенна и независима държава.

България е член на Европейския съюз и НАТО. Днес те са нашите най-близки приятели и партньори.

Усилията Ви да вбиете клин между нас и тях ще останат напразни, защото такава е волята на българския народ. Затова България няма да стане „задунайская губерния“, нито „троянски кон“ на Русия в Европа.

Днес Русия е най-голямата заплаха за сигурността на страната ни и това ще бъде така, докато в държавата Ви не се изгради функционираща демокрация.

Рано или късно, с развитието на технологиите и с помощта на нашите партньори, ние ще се освободим от руската енергийна зависимост. Чувствата на неприязън, които сега предизвиквате, ще останат много по-дълго в душата на българина.

Ако не можете да разберете тези прости неща, продължавайте така и занапред. Няма да постигнете нищо друго, освен да заличите и онова дълбоко чувство на признателност, което ние българите изпитваме към руския народ и Царя-Освободител.


Много точно и добре е казано всичко това. Трябваше някой да го каже на тия, които толкова усърдно работят за защита на имперските попълзновения на путинска Русия у нас. А сред тях са и "нашите" управници - защо "наши", чувам ли се какво говоря, та те са си техни, на Путин, на Русия?! - Гоце Седефчович Първанов, Сергей Дмитриевич Станишев, Ахмед Доганович и Симеон Борисович Фердинандов (така последният, предполагам, е записан в архивите на КГБ, на което така усърдно служи!). Позорът обаче е за нас, че търпим точно тия да ни управляват, продавайки до един всички наши национални интереси...


Тагове:   най,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!