Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: angeligdb
Категория: Политика
Прочетен: 2173602
Постинги: 2816
Коментари: 890
Гласове: 1119
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
26.07.2008 13:32 - Православно-руска психиатрия: Сталин - светец!
Автор: angeligdb Категория: Политика   
Прочетен: 1060 Коментари: 1 Гласове:
0



 

 

imageИнформацията, която ще последва, не е шега, а е самата истина. Чета я в сайта Православие.бг, наречена е точно така: Сталин - светец?!. В нея се говори нещо, което може да хрумне само в една обикновена психиатрия - но и това не е много сигурно, и там никому няма да хрумне. Та значи предлагат да канонизират, да обявят Сталин за... "светец"! И го предлагат това... познайте кои... ами предлагат го, разбира се... комунистите, сиреч атеистите, загрижени твърде много напоследък за обновяването на православния пантеон.

Значи тия, дето навремето са взривявали храмове, разстрелвали са вярващи само заради вярата им, които са пребивали свещениците, които са газели с ботушите си икони, днес, представете си, са "най-религиозни"! От тях не можеш да се вредиш свещичка да запалиш. И, няма как, за тяхната религиозност подобава само едно: техният сатанински бог Йосиф Сталин да бъде провъзгласен за "светец"! Извинявайте, да попитам все пак понеже не зная: а масовият убиец Ленин дали пък вече не е светец? Знам ли, щото всичко е възможно да стане лудницата Русия?!

Ето, нека да прочетат информацията тия, които още си мислят, че се майтапя:

Комунистическата партия в Санкт Петербург ще поиска от православната църква да канонизира Йосиф Сталин за светец, ако той спечели допитването за най-велика личност в историята на Русия, съобщава британският Telegraph. Съветският диктатор, който е обвинен в избиването на 15 милиона свои сънародници по време на 31-годишното си управление, заема второ място в интернет вота на кампанията. “Сталин е най-голямата личност в историята на Русия”, обяви комунистическия лидер Сергей Малинкович, който е и инициатор за канонизирането на диктатора. “В края на XXI век икона със свети Йосиф Сталин ще има във всяка православна църква", убедено заключи Малинкович.

Това е, Русия вече е страна- психиатрия, сиреч лудница. Тя винаги си е била лудница и касапница също, ама сега това особено изпъква. Най-интересното е, както забелязвате, че нашият православен сайт, който уж трябва да се прави от що-годе нормални хора, по никой начин не дава знак, че това, за което пише, е най-грозно светотатство. Което значи, че и тия "православни" са горещи почитатели на "бащицата". Който не вярва, че у нас православните началници, владиците, са все ченгета на ДС и на КГБ, сега може, чини ми се, и да повярва...


Тагове:   сталин,   светец,


Гласувай:
0



1. анонимен - Русия представлява опастност
28.07.2008 19:15
не само за себе си и своите съседи,но и за света.От западните политици, единствения,който разбира това,е Маккейн.Дано стане президент на САЩ и да продължи делото на Рейгън.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Спечели и ти от своя блог!